Централата е ремонтирана и монтирана. Има ли някой с Visa да ми изчисти грешките?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за аербег централа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщениеЦентралата е ремонтирана и монтирана. Има ли някой с Visa да ми изчисти грешките?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщениеЦентралата е ремонтирана и монтирана. Има ли някой с Visa да ми изчисти грешките?sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеИ ние няма да научим подробностите ли?sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Един мой човек има сервиз. занимава се с автомобилна електроника. Ремонтира всякакви видове авто модули, централи, ЕКУ, имобилайзери и прочее, и всичко по инжекционите. На колегата му направих услуга. Прати ми само централата и му я дадох да я оправи. Както беше ремонтирал и моята и много друго още преди това. Обаче тъй като я е тествал без закачени датчици и възглавници поради липса на колата на колегата в централата са записани всемъзможни грешки. И трябва само да отиде да се изчистят.
Това във сервизите описани в раздела може да го направи, но тъй като е ходил вече при Бобо и го знае къде е не виждам защо да не отиде при него пак.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеЕдин мой човек има сервиз. занимава се с автомобилна електроника. Ремонтира всякакви видове авто модули, централи, ЕКУ, имобилайзери и прочее, и всичко по инжекционите. На колегата му направих услуга. Прати ми само централата и му я дадох да я оправи. Както беше ремонтирал и моята и много друго още преди това. Обаче тъй като я е тествал без закачени датчици и възглавници поради липса на колата на колегата в централата са записани всемъзможни грешки. И трябва само да отиде да се изчистят.
Това във сервизите описани в раздела може да го направи, но тъй като е ходил вече при Бобо и го знае къде е не виждам защо да не отиде при него пак.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщениеАйде свърши се с тоя еърбег. Отидох днес в Италсервиз и изчистиха грешките след като оправиха нещо по ел. инсталацията, че се губеше връзката с еърбега на шофьора. Таблото ми се струва неестествено след като 1 година ми светеше тая лампа и сега най-накрая изгасна.радвам се колега, че си доволен.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Добре, че все още се намират колеги готови да помогнат като колегата оем, а не такива дето те пращат да сменяш марката когато ги попиташ нещо. Евала колега.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
Comment
-
искам да попитам как да разбера дали центаралата е изгоряла или там каквото става с нея, защото когато ми изгоря лампата на дисплея и като трагнах да е сменям дадох на контакт и оп се натрупаха грешки и ми светнаха двете лампи за айр-беците. вече ходих на две места за изчистване на тези грешки но хората немогат да се закачат за тази вапросна централа и последния човек ми каза да ходя в кафеджиев. но преди да отида кадето и да е да ва попитам за ващо мнение.
Comment
-
Първоначално публикувано от raidersНищо конкретно не мога да ти кажа, виж и аз търся човек от София който да разбира от тези неща...Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
Comment
-
вече трети човек неможе да се закачи за тази щуротия,даже пробва да се закачи и за абс-то но и за него неможа, после като трагнах пробвах да видя дали имам абс и се оказа че неработи. а майстора ме прати в кафеджиев да ходя там защото имали пълните схеми. незнам вече какво да правя и каде да е водя колата.
Comment
-
Първоначално публикувано от pave Покажи съобщениевече трети човек неможе да се закачи за тази щуротия,даже пробва да се закачи и за абс-то но и за него неможа, после като трагнах пробвах да видя дали имам абс и се оказа че неработи. а майстора ме прати в кафеджиев да ходя там защото имали пълните схеми. незнам вече какво да правя и каде да е водя колата.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment